Oprea s-a săturat să stea pe TUȘĂ. Decizia luată. E de neclintit

Categories PoliticaPosted on

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, vrea din nou în politica mare și sătul de păzit tușa a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că partidul va merge alegerile europarlamentare.

Loading...

Aflat la Iaşi, la o conferinţă regională a organizaţiilor UNPR, Gabriel Oprea a declarat că partidul său va participa de unul singur la alegerile europarlamentare, umând să înceapă strângerea celor 200.000 de semnături pentru a se înscrie în cursa electorală.

„Ne pregătim pentru alegerile europarlamentare. Organizaţia Iaşi trebuie să obţină pentru alegerile europarlamentare 25.000 de semnături valide. Un partid politic pentru a putea participa la europarlamentare are nevoie de minim 200.000 de semnături valide. Nu avem un obiectiv strategic. Ne propunem să obţinem cât mai multe voturi”, a declarat liderul UNPR.

Loading...

Gabriel Oprea a adăugat că „România are nevoie de oameni serioşi, oameni care se ţin de cuvânt şi are nevoie de dreptate şi de solidaritate mai multă”.

„Mergem singuri la alegerile europarlamentare. (…) Pentru alegerile locale de anul viitor ne propunem peste 10%, la fel şi la alegerile generale. Până în iunie vom avea Comitet Executiv Naţional şi vom stabili ce vom face la prezidenţiale”, a spus Gabriel Oprea.

Amintim ca liderul UNPR a fost trimis in judecata in mai 2018 de procurorii DNA pentru ucidere din culpa.

Conform DNA, incepand cu preluarea, la inceputul anului 2014, a functiei de ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a dispus – cu incalcarea dispozitiilor legale privind insotirea demnitarilor de catre politia rutiera – insotirea sa permanenta de catre un dispozitiv de politie rutiera, iar din luna iunie 2015 a dispus ca din acest dispozitiv sa faca parte si un politist rutier motociclist.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *