Orban a pierdut PROCESUL. Trebuie să dea BANI GREI unui pesedist

Categories JustitiePosted on

Știți acei oameni care când nu au argumente spun că ești ”omul rușilor”? Fix asta s-a intamplat și intre liderul PNL și Iulian Iancu iar acum Ludovic Orban este bun de plată.

Loading...

Tribunalul Bucureşti a decis ca preşedintele PNL Ludovic Orban să-i achite deputatului PSD Iulian Iancu 20.000 de lei. Decizia nu este definitivă şi are drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, informează financialintelligence.ro.

Deputatul PSD Iulian Iancu l-a dat în judecată, la începutul anului trecut, la Tribunalul București pe președintele PNL, Ludovic Orban după ce liderul liberalilor l-a acuzat pe parlamentarul social-democrat că ar reprezenta interesele Rusiei și ale companiei Gazprom în România.

Loading...

„După ani de zile în care această minciună a circulat în spațiul public, m-am hotărât în sfârșit să reacționez și să demonstrez în instanță lipsa de adevăr a acestor acuzații. Această hotărâre a instanței arată lipsa de responsabilitate a unor oameni politici care rostogolesc știri false și neadevăruri în spațiul public pentru a câștiga capital politic sau alte avantaje. Sper ca această demonstrație fiind făcută să-i descurajeze pe cei care aleg această cale a minciunii în viața publică”, a declarat Iulian Iancu pentru financialintelligence.ro.

Avocații de la Motorga, Cănureci și Asociații, firma de avocatură care îl reprezintă pe Iulian Iancu, susţineau:

Or, în condițiile actuale politico-economice, militare și geostrategice, se poate constata fără nici un dubiu că afirmațiile denigratoare ale domnului Ludovic Orban au afectat în mod grav și ireparabil onoarea, reputația și imaginea domnului Iulian Iancu.

A afirma, în anul 2017, despre un politician din România că este omul Gazprom, omul rușilor, reprezintă o încercare de a compromite credibilitatea, demnitatea, respectiv valorile etice și morale ale persoanei vizate de astfel de acuzații, fiind binecunoscute sensibilitățile societății românești/popoarelor europene/tărilor membre N.A.T.O vizavi de orice legături politice, de afaceri ori de interese cu Federația Rusă (țară aflată sub imperiul sancțiunilor economico-financiare impuse de către S.U.A și U.E. ca urmare a anexării regiunii Crimeea din Ucraina în anul 2014, și, în plus, fiind un stat perceput și tratat drept competitor economic și militar al țărilor din blocul U.E. și, în special, adversar al Statelor Unite al Americii, țară cu care noi avem un parteneriat militar strategic semnat și ratificat, pe teritoriul țării noastre existând baze militare S.U.A., precum și un Scut Antirachetă aflat sub egida N.A.T.O.) (…)

Mai mult decât atât, în încercarea de a compromite onoarea, reputația și imaginea clientului nostru în România și în fața partenerilor noștri externi, domnul Ludovic Orban, prin susținerile că domnul Iulian Iancu ar fi omul Gazprom, omul rușilor, aduce niște acuzații care sunt de natură extrem de gravă, faptele semnalate în cuprinsul acestora fiind susceptibile să contureze întrunirea elementelor constitutive ale infracțiunii de trădare, faptă penală prevăzută și pedepsită de art. 394 Cod Penal, fiind vorba practic despre o acuzație, indirectă, de săvârșire a infracțiunii de trădare”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *