Oreste Teodorescu: Fraților ne așteaptă o …

Categories SocialPosted on

Oreste Teodorescu face apel la #REZISTENȚI sa iasa sa protesteze împotriva OUG anunțată de Tudorel Toader prin care pedepsele date de completele de cinci judecători ale ÎCCJ vor fi anulate.

Loading...

„18.00, Piața Victoriei. Alerta de gradul 0! Fiți pregătiți sa apărăm România de asaltul furibund al mafiei politice cu rădăcini răsăritene! Democrația și parcursul nostru european, Nord-Atlantic se afla intr-un pericol imens! Pas, cu pas banda de interlopi politici condusă de Stalin din Teleorman capturează toate instituțiile statului de drept: Justiția, Armata, Internele…Iuda Tudorel ii netezește calea, in complicitate cu Politrucii de la CCR pentru funcția de premier!

Au mai rămas in picioare doar Președintele, Serviciile și o parte din ce in ce mai restrânsă din media! Liderii opoziției sunt interziși in aproape toate emisiunile tv importante, mogulii se întâlnesc printre samovare și conspira la organizarea de carteluri și partide balama cu scopul precis de a muta axele politicii interne si externe pe meridianele autocrațiilor de tip Erdogan-Putin-Xi.

Loading...

Protestele in strada și rezistența conștiințelor rămân, din păcate singurele redute in calea ciumei roșii, însetate de putere absoluta și resurectie a infractorilor care devin oastea de strânsură a psd-alde-udmr…

Fraților ne așteaptă o iarna mai fierbinte decât in 2017 și mai contondenta decât anul trecut ! Cine are dragoste de țara sa înțeleagă ca din acest Război nu poate ieși învingător decât acela care lupta pentru principii și idei! Așadar, la lupta!

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice . Dumnezeu sa binecuvânteze poporul sau!”, scrie jurnalistul Oreste Teodorescu pe Facebook.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *