Patru adolescenţi din Vrancea, prinşi după ce au spart 18 automobile într-o săptămână

Categories SocialPosted on

Patru adolescenţi cu vârste de 14 şi 15 ani din oraşele Focşani şi Tulcea au fost prinşi după ce ar fi spart 18 maşini într-o singură săptămână. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Focşani.

Loading...

Într-o singură săptămână, ei au furat bunuri din 18 maşini, parcate în diferite zone ale municipiului Focşani, prejudiciul fiind de aproape 6.000 de lei. Hoţii au fost prinşi joi de poliţiştii vrânceni.

„Ieri, în urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii au reuşit identificarea a patru minori, de 14 şi 15 ani, bănuiţi de săvârşirea mai multor furturi din auto pe raza municipiului Focşani, în perioada 3-11 ianuarie a.c. Din cercetări s-a stabilit faptul că în timpul nopţii, cei patru minori se deplasau pe străzile din municipiul Focşani, iar unul dintre aceştia, în vârstă de 14 ani, din judeţul Tulcea, prin forţarea butucului portierei, ar fi pătruns în interiorul a 18 autoturisme, majoritatea taxiuri, de unde ar fi sustras diverse bunuri, timp în care ceilalţi minori ar fi supravegheat zona. Ulterior, valorile sustrase ar fi fost împărţite între cei în cauză, prejudiciul ridicându-se la peste 5.700 lei” se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Loading...

Adolescentul de 14 ani, din judeţul Tulcea s-a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Judecătoriei Focşani, cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *