Pe urmele lui Macovei. Ponta, replică de PROST GUST cu privire la Dancila

Categories PoliticaPosted on

Fostul premier Victor Ponta critică în termeni duri vizita surpriză a premierului Viorica Dăncilă în Israel si declară că România a fost făcută de râs din nou în faţa tuturor prin atitudinea afisata de şefa Guvernului.

Loading...

Ponta vine şi cu o propunere drastică în ceea ce o priveşte pe Dăncilă, şi anume ca Parlamentul şi CSAT să îi interzică să mai efectueze deplasări externe deoarece afectează interesele strategice şi de securitate ale României.

“În mod normal ar fi de râs – din păcate este de plâns! România este făcută de râs în fața tuturor – și pe urmă ne batem cu cărămida în piept!

Loading...

România exercită pentru prima data în istorie Președinția Consiliului Uniunii Europene – așa zisul Premier Doamna Viorica Dăncilă merge în vizită secretă în Israel ( unde a trimis-o “Șefu” – încă nu știm de ce , probabil pentru un business al lui ) / nu ințelege deloc ce spune Premierul Israelului în limba engleză și aprobă penibil critica acestuia la adresa Uniunii Europene!

CSAT și Parlamentul ar trebui să interzică toate deplasările externe și contactele la nivel internațional ale Doamnei Viorica Dăncilă – este vorba în mod clar de afectarea intereselor strategice și de securitate ale României! “ a scris Victor Ponta pe Facebook.

În contextul prezentat mai sus se poate spune ca Ponta nu este departe de gandirea Monicai Macovei care a criticat si ea vizita.

„Guvernul anunță că Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu Benjamin Netanyahu, aflându-se într-o “vizită de lucru în Israel”. Vizita prim-ministrului român nu fost dinainte anunțată public.

Așa vrea Dăncilă să prezideze la nivel european? Cu vizite organizate în secret, cu obiective ținute în mapă? Ce încredere să aibă liderii europeni într-un prim-ministru care își ascunde deplasările externe, deși sunt apoi comunicate ca fiind vizite de lucru? Dăncilă ne face de râs încă din primele zile ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene”, scrie Monica Macovei pe Facebook.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *