Pieleanu, veste GROAZNICĂ pentru Iohannis. Își poate face BAGAJELE

Categories ActualitatePosted on

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit la „Punctul de Întâlnire” despre alegerile prezidențiale din 2019 și șansele fiecărui candidat. Se pare că în curând lui Klaus Iohannis o să-i dispară rânjetul tâmp de pe figură.

Loading...

„Liviu Dragnea ar putea fi nu numai propunerea PSD, dar și a alianței. Dacă alianța se va hotârî să meargă împreună cu un candidat, atunci sunt șanse mari ca acel candidat, în turul 1, să ocupe primul loc. În turul 2 încep să se schimbe lucrurile fiindcă toate voturile obținute de alți candidați probabil că vor da votul domnului Iohannis.

Semnalul de alarmă pe care l-am tras în emisiune referitor la posibilitatea ca domnul Cioloș să vină puternic din urmă și să se ducă în turul 2 începe să scadă ca certitudine fiindcă astăzi Cioloș nu are decât 3% din voința electoratului. Deci cu alte cuvinte, atunci când merge la vot cu partidul, nu obține nici măcar o cifră care să-i permită intrarea în Parlamentul European. Dar cine știe, mai sunt 3-4 luni până la alegeri.

Loading...

Avem siguranța că fie candidatul PSD, fie candidatul alianței va fi unul dintre cei doi calificați în turul doi. În opinia mea, în proporție de mai mult de 60%, Klaus Iohannis va fi cel care îl va înfrunta pe candidatul din turul 2. Mai departe, nimeni nu poate să știe”, a spus Marius Pieleanu.

Este exact de ceea ce se teme Klaus Iohannis. De asta a și tras atâtea sfori ca să rupă alianța. Motivul: să nu fie un candidat unic pentru că așa o să fie spulberat. Și Iohannis știe foarte bine asta.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *