Plangere penala impotriva lui Ghita. Totul se leaga de PROTESTATARI

Categories SocialPosted on

Doi protestatari, Catalin Tenita si Marian Raduna, i-au facut plangere penala lui Sebastian Ghita, dupa ce acesta a spus luni seara ca daca Politia nu face nimic impotriva celor care ies la protest „o sa ne luam la bataie cu ei”.

Loading...

„Ieri acest infractor a amenintat cu bataia protestatarii care au fost in fata Ministerului de Justitie si a altor institutii publice. A promis ca aduce el oameni de la PRU care ii vor alunga de pe strazi, prin bataie, pe cei care militeaza pentru justitie.

Noi am protestat (pasnic) la Ministerul de Justitie. Asa cum au facut-o mii de cetateni la protestul de acum vreo 10 zile (cel cu marsul) . Asadar, amenintarea ne vizeaza direct. Am depus acum cateva minute plangerile penale”, a anuntat pe Facebook Catalin Tenita.

Loading...

Amintim ca luni seara Sebastian Ghita a facut referiri metaforice la Romania TV despre protestatarii #rezist.

„Daca ii mai prindem pe strazi pe bandele #rezist, cum i-am vazut astazi la Ministerul Justitiei, s-ar putea sa se intalneasca cu niste cetateni de la PRU, care sa le dea niste suturi in fund si sa-i trimita acasa, ca daca Politia nu-i trimite acasa o sa-i trimitem noi (…) Facem ca oriunde.

Daca avem o lege si o institutie si Politia nu face nimic, ca nu se poate sa sparga geamuri si sa-l bata pe ministru sau judecator. Asta curand se va termina! Daca politia nu-i ia de pe strazi, o sa ne luam la bataie cu ei”, a spus Sebastian Ghita.

Si in mesajul transmis de Sebastian Ghita la lansarea candidatilor PRU acesta a amintit de protestatarii #rezist.

„Azi bandele Rezist sunt lasate sa atace judecatori si ministri si sa se urce pe gardurile Parlamentului!”, a spus el atunci.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *