Prima la DISTRACȚIE. Răcește doar când trebuie să fie AUDIATĂ

Categories ActualitatePosted on

Carmen Iohannis e bolnăvioară doar când trebuie să fie audiată de procurori. În restul timpului e cu gura pînă la urechi si in culmea fericirii. E şi-a scos recent elevii la teatru. Soţia preşedintelui a postat pe Facebook o fotografie alături de aceştia.

Loading...

În imagine apar, la dreapta primei doamne ambasadorul Germaniei la Bucureşti şi soţia acestuia, iar la stânga directorul Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac. „Prima ieşire la teatru cu clasa a IX-a. Să ne apreciem cultura, e este identitatea noastră în universalitate!”, a scris Carmen Iohannis pe pagina de Facebook. Soţia preşedintelui este dirigintele unei clase a lX-a de la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Loading...

Soţia şefului statului, Carmen Iohannis, a anunţat prin intermediul avocatului său că nu se poate prezenta pe 10 decembrie pentru a fi audiată la Parchetul General din cauza unei probleme de sănătate.

Încă nu a fost stabilit un nou termen pentru audiere. Dosarul în care a fost citată pentru a doua oară soţia preşedintelui a fost deschis în urma unui denunţ privind sume de bani obţinute din închirierea unui imobil.

Societatea care administrează site-ul LumeaJustiţiei.ro i-a reclamat pe preşedintele Klaus Iohannis, pe soţia sa şi pe notarul Radu Bucşă pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat. În denunţ se susţine că familia Iohannis ar fi refuzat să restituie statului 320 de mii de euro, bani proveniţi din închirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobândit nelegal.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *