Probleme MARI pentru avocata Cosmina Cerva

Categories ActualitatePosted on

Nopți de coșmar în Capitală. Ploaia de gheaţă ce s-a abătut peste zona de sud a ţării a pus la pământ sute de copaci şi stâlpi de electricitate. Au cedat crengi sau chiar arbori întregi îmbrăcaţi parcă în sticlă groasă de 3 degete. Pagube mari au fost la tot pasul: 251 de maşini avariate, străzi şi trotuare blocate, tramvaie şi troleibuze înţepenite pe traseu.

Loading...

Din nefericire, una dintre mașinile avariate aparține avocatei Cosmina Cerva. ”Nici nu mi-a îndoit capota”, scrie aceasta amar pe pagina de socializare. ”Am sunat la ADP sa vina taie ce mai este aplecat pe mașini. Nici acum n-au venit!”, adăuga Cosmina Cerva în urmă cu o zi. Cum arată mașina se poate vedea în pozele de mai jos.

Loading...

Situația din București este gravă. La un pas să cedeze a fost până şi serviciul de urgenţă, aşa că autorităţile au transmis o alertă şi le-au cerut bucureştenilor să nu mai sune la 112.

A treia noapte consecutivă de ploaie îngheţată a fost şi cea mai grea, în Capitală. Rând pe rând, copacii s-au rupt, sub povara stratului gros de gheaţă, şi au început să blocheze şoselele. Muncitori şi militari de la ISU deopotrivă au muncit contra-cronometru ca să elibereze căile pe care încă se circulă.

Fenomenele meteorologice total atipice pentru o lună de iarnă din ultimele nopţi continuă să facă pagube în Capitală. Sâmbătă noapte a plouat torenţial până la un moment dat, apoi temperaturile au scăzut până la îngheţ, iar copacii au început să se rupă rând pe rând sub greutatea gheţii.

Nici nu e de mirare că trunchiurile copacilor au cedat, câtă vreme stratul de gheaţă format pe fiecare crenguţă este considerabil, de câţiva centimetri.

Pe Strada Electronicii din sectorul 2, un copac gros a fost pus la pământ. În cădere, a rupt un stâlp de electricitate, care a distrus o maşină parcată. Aceeaşi întâmplare, aceleaşi consecinţe şi pe Strada Fântânica. Stratul gros de gheaţă format pe cabluri a făcut ca până şi stâlpii de electricitate să cedeze, iar în cădere au făcut pagube însemnate.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *