Publicistul Mircea Hamza îi STRICĂ SEARA lui Iohannis: Joianul e sterp în gânduri și …

Categories ActualitatePosted on

Nimeni pare să nu-l mai suporte pe Klaus Iohannis. Partea bună este că vom scăpa de el iar partea rea este că abia în noiembrie se va întâmpla asta. ”Joianul, vedem astăzi, e sterp în gânduri și idei, e sterp în simțăminte și emoții, are doar o ură adâncă și un dispreț major față de tot ce e român și românesc. . Nu poate și nici nu știe să râdă sau să zâmbească, iar atunci când încearcă, ai senzația că râșnește nisip între măsele”, a scris Mircea Hamza pe pagina de socializare. Acesta adaugă că la sfârșitul acestui an România se va trezi din visul rău al vremii din urmă și va ști să voteze ca președinte un om care-și iubește țara și neamul! Redăm întreaga postare.

Loading...

”Tot ce nu-și dorește românul de la sat e să aibă în bătătură o vită stearpă care nu fată și nici nu dă lapte. Cu patru ani în urmă, românul de la oraș – civilizat, deh! și de dreapta – a votat o vită stearpă în fruntea țării. Joianul, vedem astăzi, e sterp în gânduri și idei, e sterp în simțăminte și emoții, are doar o ură adâncă și un dispreț major față de tot ce e român și românesc. Gândurile lui, ca și vorbele, se nasc rar și anevoie venite dintr-o minte puțină și primitivă. Are idei puține și fixe, pe care nu înțelege să le schimbe, pentru că i-ar strica bunăstarea și confortul.

Nu poate și nici nu știe să râdă sau să zâmbească, iar atunci când încearcă, ai senzația că râșnește nisip între măsele. Cei care l-au votat nu au înțeles nimic din știrea că Joianul a vândut copii. Pentru el, totul se măsoară în bani, case, vacanțe și concedii. Merge tot timpul alături cu drumul și oricine are altă părere e dușmanul lui de moarte.

Loading...

Am convingerea că la sfârșitul acestui an România se va trezi din visul rău al vremii din urmă și va ști să voteze ca președinte un om care-și iubește țara și neamul!”, a scris pe pagina de socializare, publicistul Mircea Hamza.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *