Rareș Bogdan își pierde publicul. Revoltă pe pagina lui de socializare. Motivul…

Categories ActualitatePosted on

Revoltă pe pagina de socializare deținută de realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan. Telespectatorii susțin că vor înceta să-l mai urmărească și îi cer să-și dea demisia. Motivul: Sebastian Ghiţă, Cozmin Guşă şi Dan Andronic au avut o întâlnire, zilele trecute, la Belgrad și au fost pozați punând ”țara la cale”. Prezentăm doar câteva mesaje așa cum au fost scrise.

Loading...

Gabi Catana Rares Bogdan pana nu vei pleca de la Realitatea,eu personal nu te voi mai urmarii. Gunoiul ala de Gusa o arde cu presa libera,dar el se intalneste cu Ghita si Andronic…..pe bune?!?! Erai singurul pe care il mai urmaream,asteptam cu sufletul la gura z…Vezi mai mult

Șerban Valerică Rareș, dacă ești un ziarist liber cum te pretinzi, poate in emisiunea din seara aceasta îți spui părerea despre întâlnirea de la Belgrad. Sa nu spui ca nu e treaba ta. Dacă la acea întâlnire participa Gâdea, imi închipui care era subiectul in seara aceasta , și de câte ori te ștergeai cu batistuța.

Loading...

Ioan Nasta Iar Gușă ne-a spulberat pe noi întîlnindu-se la Belgrad cu Ghiță!!!

Nicoleta Medrea Dacă ai demnitate iti dai rapid demisia din acea televiziune infestata de bolșevici.

Veronica Ante Totusi cum poti sa mai lucrezi la un patron, care se ìntalneste cu mafiotii fugari Ghita, Andronic, etc?

Madalin Pauna Dacă nu te delimitezi rapid și bagi capul in nisip ..ești gata… Spune mi cu cine te-nsotesti ca sa-ți spun cine ești …

Sârbu Octavian Ce faci domne Rareș , în caz că se închide Realitatea Tv , o să fi transferat prin protocol la România tv ? Și în timpul ăsta eu stau ca prostul 10 minute în fața televizorului , să citesc comunicatul CNA , și să fac audiență , ca să aibe Consultant cu ce să se laude ! Trăiască DIGI 24 !

An Drei E clar! Daca era vb de altcineva care se intalnea cu fugarii urlai cu toata puterea; cand e vb de sefu’, ai intrat in silenzio stampa. Rusine!

Carlos Brown Rares , nu distribui cum stătea ieri la Belgrad, Gușă cu infractorul fugar Ghiță???? Ieri am stat pe Realitatea in semn de solidaritate, iar Gușă stătea cu “concurenta”… toți o apa și-un pământ….

Razvan Petru Bai nene, lasa-ne. Te voi urmari din nou din momentul in care vei pleca de la Realitatea.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *