Rares Bogdan ramane FARA EMISIUNE la Realitatea TV!?

Categories ActualitatePosted on

Cei care urmăresc cu regularitate postul de telviziune Realitatea TV se întreabă ce se întâmplă cu emisiunea lui Rareș Bogdan, după anunțul neașteptat făcut de Cozmin Gușă în cadrul primei ediții din emisiunea România 2019, pe care acesta o prezintă începând de vineri seara.

Loading...

Cozmin Gușă a dat de înțeles că Rareș Bogdan nu va mai avea emisiune și joi seara, așa cum s-a întâmplat până în prezent. Patronul Realitatea TV s-a lansat în televiziune ca moderator, în prima ediție din România 2019 avându-i invitați pe jurnaliștii Dan Andronic și Ion M. Ioniță, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, deputatul PMP, Robert Turcescu și omul de afaceri Marius Stoian. Cozmin Gușă a anuțat că va modera talk show-ul de trei ori pe săptămână, joi, vineri şi sâmbătă, în intervalul 20:30 – 24:00, moment în care jurnalistul Dan Andronic l-a întrebat: „Asta ce înseamnă, că Rareş nu va mai avea emisiune joi?”

Cozmin Gușă a anunțat ce se întâmplă cu emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV
„Rareş va avea emisiune joi, din când în când, atunci când n-o fac eu”, a fost răspunsul oferit de patronul Realitatea TV, ceea ce înseamnă că Rareș Bogdan ar putea deveni invitat în cadrul emisiunii lui Cozmin Gușă. Prezentatorul emisiunii Jocuri de Putere ar urma să prezinte în continuare talk show-ul în zilele de duminică, luni, marți și miercuri, iar joia doar când nu va putea patronul postului TV.

Loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *