Răzvan Dumitrescu, LECȚIE USTURĂTOARE pentru Timmermans

Categories ActualitatePosted on

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis joi, 24 ianuarie, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă legată de o posibilă ordonanţă de urgenţă care să introducă recursul în anulare. El şi-a exprimat îngrijorarea şi a solicitat clarificări cu privire la anumite chestiuni.

Loading...

”Prim-vicepreşedintele Frans Timmermans şi-a exprimat îngrijorarea şi a solicitat clarificări cu privire la anumite chestiuni într-o scrisoare primului-ministru trimisă la 24 ianuarie”, a declarat unul dintre purtătorii de cuvânt ai Comisiei Europene.

”Comisia a luat act deja de prima hotărâre – completul de cinci judecători (8 noiembrie) – în ultimul său raport în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (CVM). Vă reamintesc că preşedintele Juncker a fost clar în problema unei eventuale amnistii în timpul recentei sale vizite la Bucureşti. Aşa cum a spus Comisia în repetate rânduri, este esenţial ca România să revină pe drumul cel bun în lupta împotriva corupţiei, să asigure o justiţie independentă şi să evite orice paşi înapoi”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene.

Loading...

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu atrage atenția asupra unei ticăloșii făcută de Timmermans și îi dă o lecție de drept având în vedere că oficialul european pare ”ușor” confuz.

”Domnul Timmermans confunda( voit?) recursul compensatoriu cu amnistia!!! Diferentele sunt de la cer la pamant. In prima situatie li se da dreptul celor care au fost judecati de un complet de 5 de la ICCJ, ilegal constituit( vezi decizia CCR!), sa atace pe o cale extraordinara sentinta. Asta nu inseamna achitare. Inseamna ca vor fi judecati de un complet de 5 legal constituit de aceasta data. Inseamna la fel de bine ca pot fi gasiti vinovati daca probele sunt clare si legale.

Asta mai inseamna ceva pentru ca si DNA POATE ATACA SENTINTE DE ACHITARE DATE DE COMPLETE DE 5 ILEGAL CONSTITUITE si obtine rejudecarea! La rejudecare ar putea obtine condamnarea. In schimb, AMNISTIA inseamna ACT DE CLEMENTA prin care se înlătură răspunderea penală, executarea pedepsei şi alte consecinţe ale condamnării! AMNISTIA sterge raspunderea penala, sterge executarea pedepsei. Nici vorba drespre asa ceva in OUG pomenita de Tudorel Toader. Credeti ca domnul TIMMERMANS NU STIE SAU SE FACE CA NU STIE?”, a explicat Răzvan Dumitrescu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *