Roșca Stănescu, dezvăluire: Am fost înfiat când …

Categories ActualitatePosted on

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat, la România TV, că și el a fost înfiat după ce tatăl său a fost omorât de securitatea comunistă.

Loading...

Jurnalistul a făcut referire la scandalul iscat de articolul despre faptul că premierul Dăncilă a înfiat un copil. „Eu însumi am fost înfiat cu drepturi depline, după ce tatăl meu a fost ucis de Securitate. Tatăl meu a fost avocat. Am fost înfiat de un inginer. Pe vremea comuniștilor, în ciuda tuturor restricțiilor, existau și proceduri de înfiere, foarte lejere. Statul controla aceste înfieri. Nu s-au întâmplat niciun fel de nenorociri.

De ce astăzi, după ce a bătut cu pumnul în masă baroana Nicholson, nu se mai fac înfieri, în mod normal în România… este pentru mine un mare semn de întrebare. Dincolo de efectele politice ale acestui atac mârșav împotriva premierului Dăncilă, cred că principalul lucru care trebuie să se întâmple este relaxarea procedurilor de adopție. Acești copii trebuie să crească în familii, nu asistați de stat. Dacă îl lipsești pe un copil de familie, va fi mult mai sărac”, a spus Stănescu, potrivit dcnews.ro.

Loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *