Scandal INFERNAL în PNL. Rolul lui Dan Vâlceanu

Categories PoliticaPosted on

E scandal într-o filială a PNL, între foștii liberali și foștii pedeliști! În Gorj, liberalii din aripa Dan Vâlceanu refuză să mai răspundă la atacurile lui Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu, provenit din fostul PDL. Liderul PNL Târgu-Jiu a declarat că ar avea motive să propună excluderea a jumătate din actualul BPJ al PNL Gorj, inclusiv pe Pecingină, Berca sau Banța. Marcel Romanescu a mai afirmat că NU se va afișa în campania electorală pentru alegerile europarlamentare alături de președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu, potrivit Stiri pe surse.

Loading...

După cum a informat și conducerea centrală înainte excluderii lui Mihai Paraschiv, Marcel Romanescu a pornit războiul, la Gorj, cu Dan Vâlceanu.

Romanescu se simte, de 3 ani, ȚINTA lui Dan Vâlceanu. Edilul Târgu-Jiului a anunțat că, în campania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, nu se va afla alături de liderul PNL Gorj.

Loading...

Primarul Târgu-Jiului a mai spus că, în ultimele 4 campanii electorale ale PNL Gorj, a fost vârf de lance, în ciuda faptului că nu i-au plăcut unii dintre candidații partidului, cum ar fi Octavian Lupulescu sau Tudor Barbu.

Marcel Romanescu este convins că se bucură de o mare susșinere în cadrul membrilor PNL Gorj. În emisiune a afirmat că, dacă l-ar fi concurat pe Dan Vâlceanu la conferința județeană din 2017, l-ar fi ”spulberat”.

Vicepreședinții PNL Gorj, Gheorghe Pecingină și Victor Banța, au venit cu scurte comentarii, anunțând că nu vor să răspundă la acuzațiile lui Marcel Romanescu.

Nici Dan Vâlceanu nu vrea să perpetueze conflictul cu șeful organizației municipale. Deputatul este convins că pe gorjeni nu-i interesează astfel de scandaluri.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *