Scandal între Mălin Bot și Cozmin Gușă. Rezistentul îi RĂSPUNDE

Categories ActualitatePosted on

„Această frică de mass-media a celor din sistem le generează astfel de reacţii. Ce e mare lucru ca o televiziune să-şi facă un partid? Reprezentarea noastră publică este ceva care nu se contestă”, a spus Cozmin Guşă într-o intervenţie la postul Romania TV, în contextul în care există entităţi care contestă înfiinţarea Partidului Realitatea.

Loading...

La jumătate de an de la depunerea actelor și după trei termene de judecată, Partidul Realitatea nu a primit, încă, undă verde din partea instanței. Mai mult decât atât, de la ultima înfățișare nici nu s-a mai dat măcar un nou termen, potriivt Realitatea.

„La noi, un ONG, o organizaţie anonimă, după ştiinţa mea, manevrată din urmă de un baron PSD, ne-a contestat, pe de o parte. Pe de altă parte, genul de idioţi utili, cum ar fi Mălin Bot, care face de râs mişcarea civică din România prin prostiile împotriva unor persoane publice şi prin agramatismul său, dar şi prin violenţa verbală de care dă dovadă. Aşa s-a ajuns ca judecătorii, prin aceste evenimente publice de contestare sau de înfierare sau alte evenimente subterane, să nu dea drumul Partidului Realitatea. Nu este un partid al Realităţii TV, e un partid şi al presei, şi a altor oameni. Nu vom înceta demersurile aici, vom merge înainte. Această frică de mass-media a celor din sistem le generează astfel de reacţii. Ce e mare lucru ca o televiziune să-şi facă un partid? Reprezentarea noastră publică este ceva care nu se contestă”, spune Gușă.

Loading...

Mălin Bot a reacționat prompt.

”Gușă zice ca judecătorii nu îi înregistrează partidul bidon din cauza mea. Citesc și mă întreb ce fumează, totuși, Gușă. Citiți și voi, e halucinant. Mă mai și acuză că cică sunt agramat. Nu am priceput de unde a scos asa ceva, cum i-a trecut prin cap să zică asta?

Eu zic că e disperat rău, dacă recurge la asemenea denigrari.

Gușă dixit: „Mălin Bot, face de râs mişcarea civică din România prin prostiile împotriva unor persoane publice şi prin agramatismul său, dar şi prin violenţa verbală de care dă dovadă. Aşa s-a ajuns ca judecătorii, prin aceste evenimente publice de contestare sau de înfierare sau alte evenimente subterane, să nu dea drumul Partidului Realitatea…”

Deci, în creierul lui Gușă, judecătorii decid ascultând de Malin Bot. LOL”, a scris Mălin Bot pe pagina de socializare.

Loading...

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *