Se cere CONTROL PSIHOLOGIC amănunțit pentru Augustin Lazăr

Categories ActualitatePosted on

”L-am văzut în această seară pe Augustin Lazăr, așa-zisul Procuror General al României, într-un interviu luat de Cosmin Prelipceanu. Omul (N.R. – Augustin Lazăr) se schimonosea, râdea și se întrista în același timp de propriile vorbe, pe care cu mirare și le descoperea abia după ce le spusese!”, precizează avocatul Aurelian Pavelescu. Acesta îi cere lui Tudorel Toader să schimbe testele psihologice pentru magistrați și să aducă specialiști care să-i controleze! Aceasta, da, chestiune de securitate națională!

Loading...

”L-am văzut în această seară pe Augustin Lazăr, așa-zisul Procuror General al României, într-un interviu luat de Cosmin Prelipceanu, un interviu în care statul paralel întreba, statul paralel răspundea. Nu doar că îi lipsea coerența în vorbire, nici măcar nu discut despre limbajul juridic, dar omul se schimonosea, râdea și se întrista în același timp de propriile vorbe, pe care cu mirare și le descoperea abia după ce le spusese!

Și am înțeles unde este cheia rezovării situației tragice în care se află acum națiunea:

Loading...

Dacă ar merge la un psihiatru independent, Lazăr, Onea, Portocală zis Negulescu, Man, Ardelean, Uncheșelu, Kovesi și cei foarte mulți pe care i-am văzut sau nu, din aceeași mare echipă, l-ar îngrozi, oare? Aș da orice să văd rezultatele testelor.

Vă dați seama în ce capcană am căzut? Cum am fost într-atât de naivi să comentăm, să analizăm, să zicem despre Constituție și drept, despre libertăți, înainte să fi solicitat o asemenea expertiză? Știu că magistrații sunt nevoiți să facă niște teste psihologice: cine sunt cei care le fac? Cum sunt aceste teste, ce relevanță reală au în legătură cu competențele procurorilor și judecătorilor?

Dau câteva exemple din mii: Onea a avut ideea ca unui denunțător să-i mai acorde în același dosar și alte două identități – protejate -, pentru a fi nu doar o persoană, ci mai multe, în așa fel încât judecătorul să creadă că există mai multe mărturii! Pentru a distruge un om fără a avea probe! Este o chestiunea de normalitate, psihologic vorbind? Dar Portocală care dădea control judiciar pentru că s-a îndrăgostit de o femeie și, pentru a o convinge, a folosit instrumentul penal? vă dați seama ce pasiune, ce dragoste, câtă dăruire?

Omul poate fi numit normal la cap? Dar Ardelean de la Oradea, care spune că i-a fost încălcat dreptul la viață privată pentru că vorbea în sediul DNA despre cum să-i sperie pe judecători cu dosare fabricate? vă dați seama că omul confundă viața privată cu profesia de procuror, DNA fiind un fel de mamă, tată sau bunicuță? Psihologic, este ok?

Ce să mai vorbim, domnule Ministru, domnule Toader, despre drept, legi, despre ”quod nullum est, nullum producit effectum”, ”ad absurdum”, ”specialia generalibus derogant”, ”ex nunc”, ”ex tunc” și alte asemenea? Hai să pornim de la lucruri mult mai simple și mai utile: să schimbăm testele psihologice pentru magistrați, să angajăm medici specializați cărora să li se ofere protecție (altfel existând pericolul arestării) și să vedem dacă nu cumva aveți foarte mulți nebuni în sistem!

Și cât mai repede! S-a dovedit științific, că mulți dintre ei sunt contagioși, de unde și epidemia care sporește de la o zi la alta!”, a explicat Pavelescu.

Loading...

4 comments

  1. Parca se bateau turcii la gura lui A.Lazar, si vorbea, si vorbea si trancanea … dar nimica nu spunea. Daca ziceti ca asa discurs trebuie sa aiba procurorul sef al Romaniei, eu nu mai zic nimic… Spalati-va pe cap cu el. Eu am un alt model… proful Toader Tudorel

  2. Omul trăiește într-o realitate paralelă, intr-un borcan al lui propriu, vede realitatea distorsionată prin pereții borcanului în care s-a autoenclavizat, sau fie neagă fie ignoră REALITATEA : el este, deja ESTE, revocat din funcție, adică este dat afară, concediat.

  3. Asta e Romania sat fara câini cu zicea Vadim Tudor. Cred ca ave dreptate in multe spuse de ale lui. Cu toate ca era numit in toate felurile dar tind sa cred ca mare dreptate in ce priveste țara noastra. Muscata de câinii care chipurile o păzesc. Trist. Foarte trist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *