Se zice despre el că SERVICIILE l-au pus pe listele de europarlamentare. Acum o atacă pe Dăncilă

Categories ActualitatePosted on

Fost parlamentar PDL și un apropiat al fostului Președinte Traian Băsescu, Adrian Rădulescu a surprins recent asistența declarând că actualul europarlamentar Siegfried Mureșan „este omul Serviciilor”.

Loading...

„Nu l-am adus noi, l-au adus Serviciile și ni l-au băgat pe gât”, a reacționat Adrian Rădulescu la întrebarea moderatorului emisiunii, Horia Alexandrescu, pe tema schimbării opțiunii politice a lui Siegfried Mureșan, care a trecut de la PMP la PNL. De atunci, Siegfried Mureșan se visează prim-ministrul României a prins voce și a început să atace în toate părtâile.

Ultima neobrăzare, un atac nedrept la Viorica Dăncilă.

Loading...

„Da, doamna Dăncilă. Ne este rușine. Ne este rușine de modul în care reprezentați România în lume. În rest, doamna Dăncilă susține că noi, europarlamentarii români din PPE, am dezinformat Uniunea Europeană. Să îi prezentăm realitatea:

1. De doi ani de zile Europa întreagă vede cum călcați în picioare legile țării ca să scăpați câțiva infractori de pușcărie. Europa nu are nevoie de informarea nimănui, lucrurile acestea se văd de la o poștă și se înțeleg fără nicio explicație.

2. Dumneavoastră sunteți omul politic român care s-a întâlnit cu cei mai mulți lideri europeni îi ultimele luni. Doar dumneavoastră îi puteați dezinforma.

3. Pentru PSD-ALDE a informa corect înseamnă a spune că Dragnea este om cinstit. Nu vom spune asta niciodată. Dragnea este un infractor.

4. Stiu că v-a supărat că miniștrii dumneavoastră s-au făcut de râs în Parlamentul European, dar nu trebuia să vă surprindă. Eu știam că se vor face de râs. Și vă spun astăzi că se vor face de râs în fiecare zi a Președinției romane a Consiliului UE.”, a scris europarlamentarul Siegfried Mureșan pe Facebook.

Nouă ne este rușine cu oameni Siegfried Mureșan, Monica Macovei, Cristian Preda și alții care parcă ar face un joc contra României ducând scandalurile din țară la Bruxelles. Poate că Viorica Dăncilă nu este o lumină însă în fața mai marilor liderilor europeni a avut. În schimb, cei de mai sus au plecat capul și au executat ”ordinele”. Ghioceilor!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *