Sorina Matei, despre BĂTĂILE din PSD. Cele din trecut

Categories ActualitatePosted on

Bătaie în Primăria Capitalei, între doi demnitari ai PSD. Așa s-a încheiat scandalul retragerii sprijinului politic pentru viceprimarul Bădulescu. Și intr-o comuna din tara pesedistii s-au luat ”la omor”. În acest context, jurnalista Sorina Matei povestește câteva episoade din trecut.

Loading...

”Când eram eu pe PSD, Dan Ioan Popescu s-a bătut undeva pe DN1, la nu știu ce ședință secretă, cu Oprea. Când au ajuns la partid, iarna, aveau ochelari de soare, umblau cu ei peste tot ca să-și acopere ochii vineți pe bune.

Prin 2012-2013 la ziua lui Dan Nica, Vanghelie era să se bată cu Ghiță. Apoi, în 2014, în campania la președinție, se alergau și urmăreau cu mașinile prin București amenințându-se cu omorul și pușcăria. Tot p’atunci se denunțau și la Parchet Negoită cu Ghiță că s-au amenințat cu moartea și bătaia. Acum practic aveam a treia generație de cafteli în PSD.

Loading...

Mutu, discipolul interlopului Nicu Gheară se bate cu Bădulescu ăla, alt bădăran care nu știu de pe unde a mai aterizat, omul lui Pandelica, Pandele care şi ăla se bate prin parcări. Așa sunt ei. Interlopi like”, a scris jurnalista pe facebook.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *