Stăpâna GAFELOR. Denise, un nou act JENANT la Realitatea TV

Categories ActualitatePosted on

Denise Rifai și-a început astăzi emisiunea într-o manieră inedită care te făcea imediat să iei telecomanda și să schimbi pe puruici. Erau mult mai atractivi. Ea mima penibil că vorbește la telefon cu Guvernul. Denise Rifai și-a luat telefonul mobil și l-a pus la ureche. Un fel de ”maimuțăreală”. Iată ce a spus realizatoarea Talk News:

Loading...

„Alo, alo ! Alo.. Domle’, nu merge. S-a pierdut. S-a pierdut bugetul. Nu avem buget. În ce lună suntem? Ne ținem bine să nu cădem de pe scaun. E și bătaie mare. Alo, se bate lumea ! S-a luat lumea la bătaie. La Finanțe văd că nu mai merge telefonul.

Alo, Guvernul, aloo ! Cum e posibil așa ceva? Noi suntem pe 31 ianuarie 2019, iar mâine ar fi trebuit să vedem o ședință de Guvern prin care să treacă acest buget, iar mai apoi să intre în Parlament. La revedere, pierdut buget.

Loading...

Înțeleg că avem mai mulți șefi la Finanțe, dar la Guvern e același circ. Nu mai avem nici șef al Armatei. Aha, da, da, da ! Șeful Armatei a fost demis chiar astăzi când șeful NATO a venit la București,” a spus Denise Rifai.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *