Ștefănescu, după discursul lui Iohannis: E plin de ură și URĂȘTE tot ce este …

Categories PoliticaPosted on

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, reacționează după ce Klaus Iohannis a comparat coliția de guvernare cu regimul nazist.

Loading...

El a declarat, luni ca mesajul presedintelui Klaus Iohannis de la ceremonia de decorare a unor supravietuitori ai Holocaustului este ”pur si simplu halucinant” si ca in loc sa creeze emotie, creeaza repulsie totala in opinia publica.

”Este halucinant, depaseste orice fel de imaginatie. A folosit niste termeni de o iei la goana. Omul e plin de ura, uraste tot ce e romanesc. Mesajele lui Klaus Werner Iohannis sunt tot mai toxice pe zi ce trece, iar cei care-i fac punctajul si care-l manevreaza au trecut de la nivelul obrazniciei la un nou nivel – sunt mesaje care pot aduce prejudicii de imagine Romaniei in sine.

Loading...

Asta se vede in ceea ce declara el in ultima perioada si peste hotare. Mesajul de astazi e socant, pur si simplu creeaza o stare de panica in cadrul opiniei publice. Nu poti sa declari asa ceva decat daca are probleme foarte grave sau asa il invata consilierii”, a declarat Codrin Stefanescu la Romania TV.

Liderul PSD a afirmat ca mesajul de luni al presedintelui Iohannis este ”aproape identic cu mesajul transmis impotriva Romaniei de la Aachen”.

”Cred ca nu a existat in Europa vreun presedinte dintr-o tara membra UE care sa-si critice si sa calce in picioare interesul national cum o face Iohannis si cu toata aceasta clica de stransuri din jurul lui. Tipul acesta de mesaj este identic cu cel al Monicai Macovei, al lui Cristian Preda, a celor din PNL-USR-Ciolos, este mesajul #rezist, finantat din exterior, care in loc sa creeze emotie, asa cum isi inchipiue ei, creeaza in cadrul opiniei publice o stare de repulsie totala”, a adaugat Stefanescu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *