Ștefănescu, mesaj MOBILIZATOR de Ziua României

Categories PoliticaPosted on

Codrin Ștefănescu a transmis un mesaj de Ziua Națională a României.

Loading...

‘O tarā minunatā si de foarte multi râvnitā. Meleaguri de basm si oameni extraordinari. Cu multi eroi si multe povesti despre curaj. Aici ne-am nāscut si aici ne crestem copiii! Cu dragoste, respect pentru traditiile strāmosesti si multā sperantā pentru viitor. La multi ani, România! Te iubim enorm!’ a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

În jur de 60.000 de oameni sunt aşteptaţi, duminică, la manifestările organizate de Ziua Naţională în Alba Iulia, pentru care organizatorii au pregătit un program variat, derulat în cadrul „Festivalului de România”.

Loading...

„Suntem pregătiţi, la fel ca în fiecare an, să primim toţi cetăţenii care vin să se simtă bine de Ziua Naţională la Alba Iulia. (…). Aşteptăm în jur de 60.000 de persoane”, a declarat viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul.

Voicu Paul a menţionat că vor fi o serie de restricţii auto, iar circulaţia în interiorul Cetăţii va fi posibilă doar pietonal.

Autoturismele în care se vor afla persoane cu dizabilităţi locomotorii vor avea acces până aproape de zona centrală a manifestărilor, vehiculele putând fi parcate pe strada Aurel Vlaicu, a precizat viceprimarul cu atribuţii de primar.

Citește: Oana Zamfir și-a arătat CARACTERUL

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *