Ticăloșia Zilei. Cum leagă Ene Dogioiu, moartea lui Jean Chelba de PSD

Categories ActualitatePosted on

Faptul că Ioana Ene Dogioiu de la ziare.com urăște PSD este deja o certitudine dar să legi moartea lui Jean Chelba, tatal lui Alexandru Chelba, una dintre victimele tragediei de la Colectiv, de acest partid este deja prea mult, chiar și pentru ea. Din păcate aici s-a ajuns iar aceste derapaje ar trebui sancționate de cititori. Să citim câteva pasaje din editorialul de sâmbătă (26 ianuarie) semnat de Ene Dogioiu.

Loading...

”S-a prapadit Jean Chelba, tatal lui Alexandru Chelba, una dintre victimele tragediei de la Colectiv. Omul s-a dus purtand o dubla povara. In primul rand, inimaginabila durere de a-ti ingropa copilul pierdut in circumstante teribile. Apoi, frustrarea, neputinta de a vedea ca dreptatea nu vine, ca vinovatii nu platesc.

Veti spune ca vina e a justitiei, care se misca greu. A judecatorului Valeriu Terceanu, iesit la pensie in mijlocul procesului care a trebuit reluat de la capat. Dar oare de ce se misca greu justitia, de ce isi abandoneaza judecatorii procesele si meseria? Pentru ca traim in tara capturata de infractori.

Loading...

Cand trebuie eliminat prejdiciul provocat de Tel Drum, termenul se da in 4 zile. Liviu Drangea isi alege judecatorii, si la CAB, se pare, si la ICCJ. Judecatorii care nu se supun sunt haituiti de Inspectia judiciara si de sectia pentru magistrati, sunt linsati public seara de seara de un cor politico-„jurnalistic” condus de tocmai ministrul Justitiei.

***********

Poate ca Jean Chelba a avut noroc sa plece inainte de a vedea totul. De a vedea de exemplu cum prin abrogarea neglijentei in serviciu prin modificarea Codului penal, cat de curand, pentru ca CCR nu a avut obiectii la acesta dezincriminare, o parte dintre acuzatiile aduse inculpatilor „Colectiv” vor fi sterse.

Asa cum a apucat mama lui Bogdan Gigina sa vada cum CCR l-a scapat pe Gabriel Oprea de abuzul in serviciu in cazul coloanelor pentru ca nu a incalcat nicio lege, ci doar Codul rutier, care este doar HG. Si, zice CCR, HG-ul poate fi incalcat la liber, nu se pune.

Tara in care a trait atat de putin Alexandru Chelba, tara din care a plecat cu atata durere si pentru care a luptat pana in ultima clipa Jean Chelba este o tara capturata de infractori. E tara in care toata grija autoritatilor, toata atentia legiuitorului, toata eforturile guvernantilor sunt in favoarea infractorilor. 

*********

In timp ce drepturile victimelor sunt anihilate, pentru infractori sunt inventate drepturi care nici macar nu exista. Sa luam exemplul completurilor de 5, incepand cu faptul ca insasi decizia CCR este o imensa ilegalitate cat timp completurile au fost declarate „nelegal constituite”, iar Curtea Constitutionala nu are dreptul sa se pronunte asupra legalitatii, ci doar a constitutionalitatii. Cand CCR vorbeste de nelegalitate, ea uzurpa instantele de judecata si emite decizii abuzive.

********

Asta e tara lui Jean Chelba, tara pentru care Jean Chelba a luptat pana la ultima lui suflare cu speranta ca dreptatea va invinge. Dreptate pentru fiul lui, dar nu numai. Dreptate pentru toate victimele infractorilor care au devenit stapanii acestei tari. Si ea pare din ce in ce mai departe.

De fiecare data cand veti spune ca batalia pentru justitie nu e despre voi, ca nu e treaba voastra, sa nu uitati ca oricand, voi, copiii vostri, sotii sau sotiile voastre, parintii, toti cei la care tineti pot sa fie oricand victimele ignorate, umilite si abandonate ale infractorilor stapani. Ca fiecare dintre voi veti putea capata crucea lui Jean Chelba si veti fi obligati sa o purtati pentru tot restul zilelor. Si atunci va deveni cumplit de despre voi, traitori pasivi in tara capturata si siluita de infractori. In tara in care Jean Chelba s-a prapadit asteptand doar dreptatea”, scrie Ene Dogioiu.

Loading...

1 comment

  1. Ene Dogioiu, CONSIDERA CA-SI FACE FAIMA DECLARANDU-SE PRONAZIST IOHANNISTA si complice la infractiunile savarsite in peste 17 dosare penale in care Klaus Werner Iohannis a fost inculpat. Clasarea acestor dosare de catre procurori cu un trecut criminal stalinist nu il absolva pe Klaus Iohannis de vinovatia sa infractiobnala.
    Asemeni ocupantilor nazisti ai Romaniie Klaus Werner Iohannis si-a recunoascut vinovatia in crima dela Club Colectiv atunci cand public a spus ca : „A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca( a lui Victor Ponta) . ”
    CRIMA DE LA CLUB COLECTIV A FOLOSIT MATERIAL SI POLITIC DOAR LUI KLAUS WERNER IOHANNIS CARE SI-A ADUS GUVERNUL SAU PERSONAL, SECURISTO/CIOLOSIST IN PALATUL VICTORIA. ASEMENI LUI ADOLF HITLER CARE A INCENDIAT REICHSTAG-ul PENTRU A VENI LA PUTERE CRIMANALA IMPOTRIVA UMANITATII si NAZISTUIL KALUS WERNER IOHANNIS A ORDOBNAT INCENDIEREA CLUBULUI COLECTIV PENTRU A-SI ADUCE IN PALATUL VOCTORIA SLUGA SECURISTA,INFRACTORUL INCA NECONDAMNAT CIOLOS DACIAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *