Totul a fost DECRIPTAT. Adevărul din spatele declarațiilor lui Iohannis cu privire la NAZISM

Categories ActualitatePosted on

”Trebuie să ai o gravă problemă cu mansarda, sau să te mâne un interes mai mare decât instinctul de autoconservare ca să confunzi critica și Democrația însăși cu Nazismul. Cum Iohannis pare citov (sănătos la minte), deci nu are circumstanțe atenuante, e altceva. Cheia întregului discurs este…taxa pe lăcomie. Da, ați citit bine: Iohannis este omul multinaționalelor, in mod principal al celor austriece, fie ele Schweighofer, Raifassen, OMV sau cine mai vreți”, potrivit lui Gelu Vișan, care explică totul într-o postare pe Facebook.

Loading...

”Războiul de Independență al României a intrat într-o nouă etapă: In nebunia lui, Iohannis îi face pe englezi naziști!

“Astăzi, în tentativa lor nesăbuită de a se salva de justiție și de a-și prezerva puterea, unii politicieni învinuiesc magistrați, blamează multinaționalele viclene, cum zic ei, și diabolizează Uniunea Europeană, descrisă drept abuzivă și trufașă”

Loading...

In concepția maimuței cocoțate în fruntea țării, dacă: “ învinuiești magistrați, spui că UE e abuzivă și trufașă și blamezi Multinaționalele(?!) ești nazist(!?) Interesant.. Discursul este și nazist și stalinist în același timp: pentru că, Iohannis zice că dacă îți trece prin cap să critici multinaționalele, magistrații și UE ești nazist.

Tâmpitul tocmai i-a făcut naziști pe englezii (!!) care au votat pentru ieșirea țării din UE, pe oficialii din UE care critică Multinaționalele și dau directive în acest sens, dar și pe cei care zic ceva de Portocală, modelul de magistrat al lui Iohannis și Kovesi, după cum au afirmat-o public.

Trebuie să ai o gravă problemă cu mansarda, sau să te mâne un interes mai mare decât instinctul de autoconservare ca să confunzi critica și Democrația însăși cu Nazismul. Cum Iohannis pare citov (sănătos la minte), deci nu are circumstanțe atenuante, e altceva. Cheia întregului discurs este…taxa pe lăcomie. Da, ați citit bine: Iohannis este omul multinaționalelor, in mod principal al celor austriece, fie ele Schweighofer, Raifassen, OMV sau cine mai vreți.

După emisiunea lui Vâlcov de alaltăieri seară, în care a tot dat, deloc îmtâmplător, exemplul Raiffaisen, Iohannis, adus în România pentru a proteja interesele Austriei și Germaniei, a primit ordin de la acestea să atace: și a făcut-o într-un mod ce frizează nebunia: “dacă te iei de multinaționale ești nazist”. Asta este cheia, dacă vreți, a întregului discurs, ca și a întregului Război pentru Independență al României. Pentru că, așa cum scriam acum o lună, România, după emisiunea lui Dragnea în care a spus că Multinaționalele fură România, de zeci de miliarde de euro anual, aș spune eu, acestea au înnebunit: au crescut euro, Robor, dar l-au și scos la înaintare și pe omul lor, Iohannis; și, așa cum scriam, e doar începutul, pentru că va urma Strada. Disperate că nu mai pot fura, Multinaționalele îl vor pune pe Iohannis să scoată Haștagienii în stradă.

Războiul de Independență al României, declanșat la finele anului trecut, va fi un război greu, pentru că ieșirea din Sclavia Multinaționalelor înseamnă de fapt câștigarea Independenței României; iar asta îi scoate din minți și reacționează ca atare: Disperarați și la Pragul Nebuniei. A, ar mai fi ceva: Eu spun răspicat: țara este plină de magistrați corupți, UE este abuzivă și trufașă, iar Multinaționalele Jefuiesc România!  Să nu avem vorbe!”, a explicat Vișan.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *