Tudorel Toader, mesaj pentru doamna Nela Secară, femeia DISTRUSĂ de procurori

Categories ActualitatePosted on

Tudorel Toadera dorit să-i transmită un mesaj Nelei Secară. Reamintim că din 2012 până în 2018, Nela Secară a fost chinuită terbil de procurori, care s-au purtat cu ea oribil, după cum a povestit aceasta, în emisiunea „Sinteza Zilei”. În final…după ce i-au distrus afacerile, viata…a fost ACHITATĂ de judecători.

Loading...

”Este o pată neagră pe obrazul justiţiei din România şi nu este singura, dar va ajuta sistemul, judecătorul, procurorul acela, ca om, când se uită în oglindă, în parcursul lui profesional, să vadă astfel de drame pe care le-a generat”, a spus Tudorel Toader.

În cei 6 ani de chin, femeia s-a îmbolnăvit de cancer şi Parkinson. Ana Bora, denunţătoarea sa, a declarat, în dosarul instrumentat de procurorul Cristian Ardelean, cum aceasta şi-ar fi distrus firma, ar fi făcut tâlhării şi ar fi furat toţi banii de acolo.

Loading...

„Este absolut regretabil pentru dânsa ca persoană, pentru societate că sacrifică astfel de oameni, pentru actul de justiție care şi-a pierdut mult din încrederea cetăţenilor. Nu am văzut emisiunea, dar nu am decât să îi apreciez demnitatea, şi-a sacrificat atributele personale, refuzând să se vândă, şi o apreciez pentru modul în care a rezistat la aceste situaţii şi pentru că astăzi le aduce la cunoştinţă publicului. Veţi spune la ce ne mai ajută?

Ne ajută foarte mult să cunoaştem realitatea, să prevenim astfel de situaţii să se răsfrângă asupra altor cetăţeni. I-aş mai spune că proiectul de lege pentru modificarea Legilor justiţiei avea un capitol, din punctul meu de vedere, foarte limpede, cuprinzător privind răspunderea magistraţilor pentru faptele pe care le pot comite în îndeplinirea actului de justiţie.

Este o pată neagră pe obrazul justiţiei din România şi nu este singura, dar va ajuta sistemul, judecătorul, procurorul acela, ca om, când se uită în oglindă, în parcursul lui profesional, să vadă astfel de drame pe care le-a generat”, a declarat Tudorel Toader la Antena 3.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *