Ultima oră! Anuntul lui Meleșcanu privind MUTAREA ambasadei din Israel

Categories ActualitatePosted on

Europarlamentarul Cristian Preda anunta ca ministrul de Externe, Teodor Melescanum a anunta la Bruxelles, in Parlamentul European, ca Romania nu intentioneaza sa isi multe ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Subiectul mutarii ambasadei a fost tema unui urias scandal, anul trecut, generat de Liviu Dragnea si Viorica Dancila.

Loading...

Melescanu a fost audiat, miercuri, in comisia de afaceri externe a Parlamentului European. Ela fost intrebat si in legatura cu mutarea ambasadei din Israel.

„A treia intrebare pe care am formulat-o viza chestiunea mutarii ambasadei la Ierusalim: i-am solicitat ministrului sa spuna daca, in timpul presedintiei rotative, va face demersuri pentru ca tarile membre UE sa-si modifice pozitia referitoare la reprezentarea lor diplomatica in Israel. Melescanu a negat ca guvernul roman ar avea vreo intentie de a pleca din Tel Aviv, explicand apoi ca in SUA decizia a fost democratica. Acum e clar: Dancila se duce in Israel o data la doua saptamani doar pentru shopping…”, a scris Cristian Preda pe blogul sau din Adevarul.

Loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *