Un celebru actor, AMENINȚĂRI la adresa lui Dragnea și Tăriceanu

Categories ActualitatePosted on

Florin Călinescu își continuă atacurile neinspirate la adresa liderilor Coaliției, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Actorul îl acuză pe Dragnea că „ăstia joacă pe banii tării. Toți banii.”

Loading...

„Intors din vacanță, repetentu’ livulică postează o poză cu niște nătărăi. Si cu un alt repetent. Cel puțin. moliceanu. Zice că viitorul arată bine. Pentru el. Normal. Acuma,ar trebui să precizeze cu care din damele lui a fost în recreație, de nu a putut să își expună fățăul la ceremonia de la Ateneu. Când cu președinția Europii…sau poate nu a avut cravată.

Și, pentru că bugetul nu are cum să fie, briganzii din foto, pun la punct următoarele atacuri asupra unora și altora.  Cum ar fi EXTRAORDINARA imbecilitate ca BNRul e responsabil de căderea leului. Adică, rezerva țării, câteva zeci de miliarde€, ar trebui alocata fanteziei livuliste.

Loading...

Aveti în minte tabloul ăla cu niste maidanezi care joacă poker…cam așa e poza cu ăștia…numai că ăstia joacă pe banii tării. Toți banii. livulica, moșule, vine vremea când nu mai merge la cacialma.
Mă obligi să renunț la meseriile mele…! Ne vom întâlni curând!”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *