Un înalt oficial EUROPEAN ne pune la ZID. Iordache îi RĂSPUNDE

Categories ExternePosted on

Ard de grija noastră! Din nou se găsesc oficiali care să ne facă zile negre. ”Unele state membre ale Uniunii Europene, printre care Polonia, Ungaria şi România, par „să devieze” de la „calea liberal-democratică”, iar aceasta este „cea mai mare provocare cu care se confruntă UE în acest moment”, a scris marţi pe Twitter vicepreşedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen.

Loading...

Întreaga UE se bazează pe valori liberal-democratice, inclusiv statul de drept. Unele state membre, printre care Polonia, Ungaria şi România, par să devieze de la calea liberal-democratică sustenabilă„, a atras atenţia Katainen, comisar european responsabil pentru locuri de muncă, creştere economică, investiţii şi competitivitate.

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marţi că vicepreşedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen a fost dezinformat în privinţa OUG pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite, anunţată de Tudorel Toader.

Loading...

„Cred că a fost dezinformare. Cred că din partea agenţiilor de presă sau a celor care au prezentat trunchiat. Nu poate nimeni să dea un act normativ împotriva statului de drept. Dacă se va da o Ordonanţă, se va da pentru normalitate, nu împotriva statului de drept. Va fi pentru punerea în concordanţă a legislaţiei cu nişte decizii ale Curţii”, a declarat Florin Iordache, marţi pentru Mediafax.

„România este un stat de drept. Dacă se va da o ordonanţă, probabil că domnul Toader ştie cum va arăta, dar acea ordonanţă va fi în concordanţă cu deciziile Curţii (Constituţionale – n.r), nu este împotriva statului de drept”, a completat Iordache.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *