”Uraganul” Ghiță LOVEȘTE DUR la România TV

Categories ActualitatePosted on

Sebasian Ghiță al lansat un atac dur la adresa fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, acuzând-o de conducerea unui grup infracțional organizat care avea ca scop intimidarea procurorilor și judecătorilor.

Loading...

„Eu consider ca șefa acestui grup infracțional organizat era doamna Laura Codruța Kovesi pentru că cu așa o putere intimida si procurori si judecatori” a declarat fostul deputat în direct la România TV.

Fostul parlamentar s-a dezlănțuit sâmbătă seară la România Tv, aducând acuzații explozive și avocatului Pârău. Acuzațiile vin în contextul mandatului de arestare emis de Curtea de Apel Ploiești în 2017.

Loading...

„Ceea ce mi s-a întâmplat mie este ceva ce prezint de câteva zile multor oameni și aproape nu le vine să creadă. Practic, cu toate că se știa cum se fiu citat, se știa care sunt apărătorii mei aleși, erau depuse delegații (…) în fața aceluiași judecător Casandrescu și în fața aceleași grefiere, după 10 zile cumva, dându-și seama de greșelile făcute în cadrul acestor proceduri, judecătorul se hotărește să facă o camera preliminară sau o camera de consiliu și în acea cameră de consiliu, la fel cu 7 zile înainte, nu mai citează avocații mei sau pe mine.

Hotărăște să emită un nou mandat, convocând un avocat din oficiu. Eu nu-l cunosc pe acest domn avocat, dar nu știu dacă acest domn avocat nu e parte a acestui grup infrațional organizat al lui Onea și al lui Negulescu. Acel avocat putea să-mi apere interesele, putea să spună mă abțin sau nu știu despre ce este vorba. (…) Niciun avocat nu poate vorbi în numele cuiva pe care îl reprezintă și în mod ilegal, în mod ciudat, aproape cred că aranjat, acel avocat să spună sunt de acord cu procurorul și cu arestarea. (…)

Numai pe timpul lui Ceaușescu se întâmpla astfel de ilegalități, de încălcări de drepturi. Nu știu cum pot să comentez când văd că persoana care trebuia să mă reprezinte, acest domn Pârău, a pus concluzii în numele meu, spunând că e de acord cu eu am fost arestat”, a spus Sebastian Ghiță la România Tv, potrivit Stiri pe surse.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *