Val Vâlcu NU are MILĂ de Moise Guran

Categories PoliticaPosted on

Jurnalistul Moise Guran a apărat rezultatele sondajului IMAS, prezentat de EuropaFM, în plină campanie electorală, potrivit dcnews.ro. Sondajul a fost unul aparte. Rezultatele sale îl plasau pe Mircea Diaconu pe locul doi în intenție de vot, iar pe Viorica Dăncilă pe patru. Jurnalistul Val Vâlcu critică scuzele lui Moise Guran.

Loading...

”Moise Guran are tupeul să spună, la Realitatea PLUS, în emisiunea Denisei Rifai, că sondajul IMAS a fost făcut în octombrie și toată lumea îl critică – n.r. a fost publicat la finalul lunii octombrie 2019, în campanie electorală.

Deci, Moise Guran are tupeul să ia apărarea sondajului IMAS care contrazicea toate celelalte sondaje, îl creștea artificial pe Mircea Diaconu, fiind o manevră de discreditare a Vioricăi Dăncilă, în scopul de a-l crește pe Dan Barna. Dacă era prezentat ca un candidat cu șanse Mircea Diaconu, se spera că o parte din alegătorii Vioricăi Dăncilă se vor reorienta către Mircea Diaconu, care are același tip de votanți.

Loading...

Pe principiul vaselor comunicante, dacă creștea Diaconu, scădea Dăncilă, fiind favorizat Barna. IMAS a venit cu un sondaj care contrazicea tot și a fost aruncat pe piață chiar în campanie electorală. Acum, Moise Guran, omul cu aplicația cu 10 grade pe Richter, vine și scuză sondajul IMAS, spunând că ”dom`ne, campania electorală schimbă multe”.

Nu are ce să schimbe! Toate celelalte sondaje arătau că Barna e în scădere și Dăncilă era în creștere.” a comentat jurnalistul Val Vâlcu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *