Vișan: Blestemat să fii, Klaus Werner Iohannis! Ai reușit să …

Categories ActualitatePosted on

”Acest Nenorocit de N***st a reușit să separe România în două, obsedat maladiv de răutatea lui, rânjind malefic atunci când stă în genunchi în fața satrapilor Europei!”, potrivit lui Gelu Vișan. Acesta mai precizează că după ce ne-a încăierat între noi de nu ne mai înțelegem om cu om în România, i s-a pus pata pe toți cetățenii și a blocat, prin refuzul de a numi miniștrii la Transporturi și Dezvoltare(!!), repet, Dezvoltarea României, proiectele pe drumuri, calea ferată, navale, alimentările cu apă, canalizările și iarăși străzi, drumuri comunale și județene din toată țara!

Loading...

”Blestem!  24 Ianuarie, Ziua Marii Dezbinări. Acest Nenorocit de N***st a reușit să separe România în două, obsedat maladiv de răutatea lui, rânjind malefic atunci când stă în genunchi în fața satrapilor Europei!

A vărsat valuri de ură în Societate, cu o bucurie diavolească, uitându-se cum România se înneacă în ura propriilor cetățeni care se războiesc unii cu alții nici ei nu știu de ce. Marea de Ură vărsată în Societate ne-a dezbinat, ne-a făcut mai râi și ne-a îndepărtat de Dumnezeu, de bunătate, de solidaritate, de compasiune.

Loading...

L-am atacat public cu vehemență dinainte de a fi ales, din turul doi, pentru că știam ce catastrofă va urma în România după ce va fi fost ales. Este singurul vot la care nu am participat după ‘89, nu am vrut să-mi leg numele de această năpârcă. De la unii, nici aceia toți, fanarioți, România nu a avut un conducător mai nenorocit în fruntea statului.

De numele lui blestemat se leagă tot ce a scos mai urât neamul ăsta din el, a reușit, la fel ca și Hitler, să scoată la lumină tot ce au oamenii mai rău în ei. După ce ne-a încăierat între noi de nu ne mai înțelegem om cu om în România, i s-a pus pata pe toți cetățenii și a blocat, prin refuzul de a numi miniștrii la Transporturi și Dezvoltare(!!), repet, Dezvoltarea României, proiectele pe drumuri, calea ferată, navale, alimentările cu apă, canalizările și iarăși străzi, drumuri comunale și județene din toată țara!

Practic, toți cetățenii României suferă din cauza acestui Nazist fără pic de sânge de român în el, asta dându/i o satisfacție pe care nu am văzut-o decât în rânjetele lui Hitler.

Atât de mult rău ne-a făcut încât, după ce am visat la Uniunea Europeană, după ce ni s-a împlinit visul, ne-a transformat în sclavii lor, ai conducătorilor Uniunii, cei care l-au numit peste România, de vrem să ieșim, pentru că nu mai suportăm să fim călcați în picioare! Pentru România, Diavolul a venit mai devreme pe Pâmânt! Blestemat să fii, Klaus Werner Iohannis!”, a precizat Gelu Vișan pe pagina de socializare.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *