VIȘAN: Eu zic că se merită din plin: Bogdan, PNL și Helvigh

Categories SocialPosted on

Negocierile dintre PNL şi jurnalistul Rareş Bogdan s-au finalizat cu succes, precizează surse din partid, pentru Stiripesurse.ro. Realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV şi-a dat acordul pentru a dechide lista PNL la alegerile europarlamentare. Gelu Visan a comentat ironic aceasta informatie.

Loading...

”Tichia de Mărgăritar. Rareș Bogdan, capul listei. Musca pe..stârv, bomboana de pe…deal, sau …prăjitura cu moț, Eu zic că se merită din plin: Bogdan, PNL și Helvigh”, a scris acesta pe pagina de socializare.

Potrivit surselor din PNL, Rareş Bogdan va fi urmat pe lista PNL de actualul europarlamentar Siegfried Mureşan (ales în 2014 pe lista PMP), Mircea Hava (primarul municipiului Alba Iulia), Vasile Blaga, Adina Vălean (soţia lui Crin Antonescu), Daniel Buda (preşedinte PNL Cluj), Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian-Jean Marinescu şi Vlad Nistor.

Loading...

Rareş Bogdan a confirmat în luna februarie negocierile cu PNL, însă afirma că nu s-a ajuns încă la o înţelegere.

”Despre posibila candidatură a lui Rareș Bogdan o să vorbesc ultimul. Am vorbit și cu Rareș, m-a mirat atunci nu decizia, pentru că nu a luat o decizie, ci gândurile lui că s-ar gândi să meargă în politică, nu e nimic stabilit încă, am discutat și cu Ludovic Orban. Pentru că e vorba de Realitatea TV și despre noi, o să vorbesc ultimul și le promit telespectatorilor noștri cea mai tare telenovelă politică a anului, dar care, atenție domnul Dragnea!, nu-l implică pe Eduard Hellvig în niciun fel.”, a spus aseara consultantul politic Cosmin Gușă.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *